Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud Frugt & Grønt Uge 19

Fennikel stammer oprindeligt fra Balkanhalvøen. Det er en hvid og lysegrøn knold af skærmplantefamilien, hvis bladskeder er kraftigt opsvulmede med en dildagtig top.Fennikel har en dejlig markant lakridsagtig smag og er en gedigen smagsgiver i køkkenet i både rå og tilberedt tilstand. Er du vild med smagen af anis, må du prøve at spise fennikel.

» Læs resten «

Tilbud Frugt & Grønt Uge 18

Tilbud frugt og grønt uge 17

Majroen er en skøn, men lidt overset nordisk roe.  Den vokser delvist over jorden og den nederste del er hvid og den øverste del er pink, rødlig eller lettere grøn, alt efter hvor sollyset har ramt. Selve kødet er helt hvidt.

» Læs resten «

Tilbud Frugt og Grønt uge 16

 

 

 

 

Squash, courgette og zucchini:
Kært barn har mange navne. Men hvad er egentlig forskellen mellem de tre betegnelser, som i daglig tale bruges i flæng herhjemme?
Det korte svar på spørgsmålet om, hvad forskellen på squash, courgette og zucchini er, at der ganske enkelt ikke er nogen.

» Læs resten «

Tilbud Frugt og Grønt Uge 15

Planten ligner en stor edderkop eller en lille blæksprutte. En roset med mindst 6-8 kraftige rødder ud til siderne er en god plante at sætte i sin have, hvis man vel at mærk har plads, for et aspargesbed kræver god plads

» Læs resten «

Tilbud Frugt og Grønt uge 14

Tilbud Frugt & Grønt Uge 12

Mango ligger, sammen med æbler og bananer, blandt de mest spiste frugter i verden.Mango er en stenfrugt, hvis størrelse kan variere meget. Den modne frugt kan være både grønlig, gullig og rødlig. Det aromatiske frugtkød er gult og indeholder 15-20% sukkerarter.

» Læs resten «

Tilbud Frugt og Grønt Uge 11

Kålen er sprød med en rigtig god og lidt skarp smag, men meget mere mild end rød hvidkål og radicchio (rød salat).

» Læs resten «

Tilbud Frugt og Grønt Uge 10

Appelsiner (Citrus sinensis) stammer fra Burma og det sydlige Kina. Senere har de bredt sig til Indien og herefter til Europa, hvor den har været dyrket siden det 15. århundrede.

» Læs resten «

Tilbud frugt og grønt uge 9