Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud Frugt og Grønt Uge 39

Passion-Fruit web 
– Passionsfrugt

Frugten, der egentlig er et bær, kendes også under navnene purpur-grenadil eller maracuja.

De arter, vi kan købe, stammer mest fra Syd- og Mellemamerika. Der findes også gule passionsfrugter. Frugten er i familie med passionsblomsten, men det er ikke samme plante, og en passionsblomst avler ikke passionsfrugter, men en anden frugt, der også kan spises.

En moden passionsfrugt er let rynket eller bulet og brun til lyserød. Frugtkødet er en farvestrålende, blød masse af kerner og kød i gul, orange, brun og pink.

Man skraber det gelé-agtige kød ud med en ske. Hvis frugten ikke er moden, vil kødet være ubehageligt surt og mangle den eksotiske duft.

Passionsfrugt-kød kan bruges, som det er, som en sauce over is eller blandes med flødeskum til lagkagefyld. Man kan også blende kødet til juice (si kernerne fra) og bruge saften til eksotiske drinks. Endelig kan kødet bruges som eksotisk sauce til stegt svinekød. Passionsfrugtjuice indgår ofte i tropejuice og -yoghurter som dominerende indslag.

Smagen er syrlig og eksotisk.

 

Nyheder fra :
Copenhagen---logo

Fra Spanien er det kommet Kvæder i 12 stk.ks. 
og Sharonfrugter (18 stk. pr. ks.)

Danske Valnødder

Italienske Borettanaløg 5 kg.ks.
samt franske baby Artiskokker med 54 stk. pr. ks.

 

 

 

images

 

instagram-redo-3

 

Vi stoetter LOGO

 

 

» Læs resten «

Tilbud Frugt og Grønt uge 38

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
- Pomelo eller Pompelmus er den største af alle citrusfrugter.

» Læs resten «

Tilbud Frugt og Grønt Uge 37

alexandra 
- Alexandra Kartofler 
En ny sort, med blankt skind, og næsten ingen øjne, der er særlig god til salat og kartoffelmadder. Den har en sød, lækker cremet smag og er meget fast i konsistensen.

» Læs resten «

Tilbud Frugt og grønt Uge 36

Valor blommer WEB 
– NYHØSTEDE Valor Blommer fra Danmark 
Flag danmark

» Læs resten «

Tilbud Frugt og Grønt Uge 35

Radicchio  - Trevisio 
(ROSSA DI TREVISO) eller rødbladet cikorie, som den også bliver kaldt, er en meget anvendt bladgrønsag i Italien. Den har her været brugt lige siden romertiden.

» Læs resten «

Frugt og Grønt tilbud Uge 34

majs 2  - Majs
stammer oprindeligt fra Sydamerika. I 1500-tallet bragte spanierne majskolben med tilbage til Europa, hvor den spredte sig videre til Afrika og Asien. Det var meningen at den skulle bruges til dyrefoder, men endte med at blive en del af verdens kulinariske køkkener.

» Læs resten «

Frugt og Grønt Tilbud Uge 33

savoy  – Savoykål 
har sin oprindelige historie fælles med de øvrige hovedkål, men er formentlig i sin nuværende form fundet i Savoyen i Frankrig i Middelalderen. Savoykål har dekorativt krøllede blade og en mildere kålsmag end for eksempel hvidkål. Indeholder A, B og C-vitamin samt meget kalium.

» Læs resten «

Frugt og Grønt tilbud uge 31 & 32

Vandmelon
Vandmelonen stammer oprindeligt fra Afrika. De vilde vandmeloner er stadig livsvigtige for nomaderne, når de færdes i den knastørre Kalahari Ørken.  Planten trives bedst med masser af sol, så ved Middelhavet er klimaet perfekt til vandmeloner.

» Læs resten «

Frugt og Grønt tilbud uge 30

Squash gronneCourgette, Zucchini, Squash – kær grøntsag har mange navne. Squashplanter er noget af det mest gavmilde. De fylder godt i landskabet med deres kæmpe grønne blade, kønne solgule blomster og mange frugter. Findes både i grøn, gul, runde og aflange former. Smagen er sødlig med diskret nøddesmag, og du finder næppe en anden grøntsag, der kan tilberedes på så mange måder.

» Læs resten «

Frugt og Grønt Tilbud uge 29

Auberginer 7

 

 

 

 

 

 

 

 

Sindssygt smuk grøntsag med sin dybe lilla farve og blanke skind, men sørgeligt undervurderet i køkkenet.

» Læs resten «