Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud frugt og grønt uge 21

Kirsebær er frugter af Sød-Kirsebær, som er den dyrkede form af Fugle-Kirsebær eller Sur-Kirsebær. Frugten er 1-1,5 cm i diameter, og når den er moden kan den være gul, rødlig, klart rød, blodrød eller helt sort. Kirsebær indeholder mest vand, og har derfor et lavt energiindhold (få kalorier). Kirsebær er et bær, som indeholder frugtsukker, som hurtigt kommer ind i din krop og ikke holder dig mæt så længe. Kirsebær er en god kilde til vitamin C, som styrker dit immunforsvar. Samtidig har kirsebær et højt indhold af mineralet zink, som styrker dine knogler og hjælper dine sår med at hele.

» Læs resten «

Tilbud frugt og grønt uge 20

Galiamelonens friske, søde smag gør melonen særligt velegnet til sorbeter og frugtsalater.

» Læs resten «

Tilbud frugt og grønt uge 19

Tilbud Frugt og Grønt uge 18

Tilbud Frugt og Grønt uge 17

Tilbud Frugt og grønt uge 15 og 16

Persillerod stammer fra Middelhavsområdet og blev i starten brugt som lægeurt mod forskellige lidelser. Den blev senere udbredt i Nordtyskland og kom til Danmark omkring 1400-tallet, da hollandske bønner kom til Amager for at dyrke grøntsager til det danske hof.

» Læs resten «

Tilbud frugt og grønt uge 14

Tilbud frugt og grønt uge 13

Kiwi er  en frugt, som har størrelse og form, som et stort hønseæg. Det tynde skind på kiwien er beigebrunt og fint behåret. Skindet spises ikke. Når frugten skrælles, kommer det flotte grønne frugtkød til syne. Skæres frugten over, kan man se de små sorte frø, der sidder i stjerneform rundt om den cremehvide midte. Frøene er ligesom frugtkødet spiselige.

» Læs resten «

Tilbud frugt og grønt uge 12

Broccoli Asparges også kaldet Bimi og er en hybrid mellem broccoli og kinesisk grønkål. Den stammer fra Japan, hvor den blev udviklet ved hjælp af klassiske planteavlsteknikker, og tanken bag var at opdrætte en mere aromatisk kål-type. Ved at kombinere broccoli og kinesisk grønkål skabte man en sød og delikat kål-type med en god tekstur.

» Læs resten «

Tilbud frugt og grønt uge 11

Det er en nem grøntsag at dyrke, og kan let tildækket stå på marken i vintermånederne.

» Læs resten «