Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud Frugt og Grønt Uge 13

Salat blanding m kaal WEB  Brassica Mix / Ready2use
Navnet Brassica stammer fra latin og betyder kål. Selvom Brassica mix indeholder 80% kål, er det stadig en luftig salatblanding. Det er bl.a. brugen af spidskål som giver Brassica mixen sit sprøde og lette aftryk, hjulpet godt på vej af den luftige crispsalat.
Brassica mix salatblanding er en blanding af grøn spidskål rød spidskål og crispsalat. Du åbner bare posen og vupti, en lækker salatmix, – ready2use. 
Dette er en alsidig salatblanding med mange anvendelsesmuligheder. Det høje indhold af spidskål betyder, at Brassica mixen forbliver sprød og frisk, selv efter at der er tilsat dressing. Dette gør den også velegnet til coleslaw. 
Den grønne spidskål tilføjer yderligere en mild og rund smag, som passer fortrinligt til burger og sanwich. 
Brassica mix er tilgængeligt året rundt, og egner sig perfekt til en sommersalat med sødmefulde danske jordbær, såvel som i en vintersalat med ristede rodfrugter og nødder. 


Set på :
Copenhagen---logo
Spiseblomster mix, ca. 60 stk. pr. bk. 
Bronze Fenneíkel 70 gr. 
Mixsvampe 4×250 gr. fra Polen. 
Italienske Sommerkål 8 stk. ks. 
Dino Meloner fra Costa Rica 8 stk. 

 

 

» Læs resten «

Tilbud Frugt og Grønt Uge 12

aerter 4
Ærter. Pisum sativum, er en svagt forgrenet klatreplante, der stammer fra den østlige Middelhavsregion, Iran, Afghanistan og Tibet, hvor den har været dyrket i tusindvis af år.

» Læs resten «

Tilbud Frugt og Grønt uge 11

Friske figner 2
Figner har været dyrket i Middelhavsområdet siden oldtiden, hvor frugterne var en vigtig del af menuen, for datidens mennesker.

» Læs resten «

Tilbud Frugt og Grønt uge 10

Jordskokker
Jordskokken stammer fra Nordamerika, hvor en fransk opdagelsesrejsende fandt den, og bragte den med til Europa i 1600-tallet. Først i 1980erne har jordskokken fundet vej til det danske køkken for alvor.
Planten er en høj, flerårig, solsikkelignende plante med gule blomster.  

» Læs resten «

Tilbud Frugt og Grønt uge 9

Tyrehjerte tomat 5

Coeur de Boeuf også kaldet Tyrehjertetomater bliver op til 200 gr. store. De hjerteformede kødfulde tomater har en fantastisk sød og aromatisk smag. De er faste og ideelle til tomatsalat, fyldte tomater og i særdeleshed i salater. 

» Læs resten «

Tilbud Frugt og Grønt Uge 8

Cantaloupe Melon     

Kuglerund melon med enten netmønster eller grønne striber. Cantaloupe kan have vorter på skallen, og kødet er enten grønligt eller helt orange.

» Læs resten «

Tilbud Frugt og Grønt uge 7

Tilbud Frugt og Grønt Uge 6

Feldsalat 2  Feldsalat  
Her er tale om små bladrosetter med friske grønne blade midt om vinteren. De små runde blade har en fin og mild smag, og bladene nærmest smelter i munden. Den fungerer rigtig godt som basissalat og som pynt.

 

» Læs resten «

Tilbud Frugt og Grønt Uge 5

flower-sprout  - Flower Sprout 
også kaldet Kålskud, er en nyudviklet kåltype, der er en fusion af rosenkål og grønkål. Planterne vokser som almindelige rosenkål, men i stedet for de små, faste og runde hoveder langs stokken, er hovederne løse og krøllede.

» Læs resten «

Tilbud Frugt og Grønt uge 4

artiskok lilla xx – Artiskokken 
stammer fra Middelhavsområdet og Nordafrika.

» Læs resten «