Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud Frugt og Grønt uge 29-30

Tilbud Frugt og Grønt Uge 28

Blommen stammer oprindeligt fra Asien. Det er en saftig stenfrugt, der kan være blåviolet, gul eller grøn og som findes i forskellige størrelser. Blommen er den næstmest dyrkede frugt i verden, hvor æblet tager første pladsen. Den vokser desuden vildt mange steder i naturen.

» Læs resten «

Tilbud Frugt og Grønt Uge 27

i oktober. Sæsonen forlænges ved indendørs forspiring, udplantning med plantemaskine, fiberdug og to gange plantning på samme mark.

» Læs resten «

Tilbud Frugt og Grønt Uge 26

Tilbud Frugt & Grønt Uge 25

Majs stammer oprindeligt fra Sydamerika. I 1500-tallet bragte spanierne majskolben med tilbage til Europa, hvor den spredte sig videre til Afrika og Asien. Det var meningen at den skulle bruges til dyrefoder, men endte med at blive en del af verdens kulinariske køkkener.

» Læs resten «

Tilbud Frugt & Grønt Uge 24

Smagen er meget aromatisk og minder om en blanding af fuldmodne stikkelsbær og jordbær.

» Læs resten «

Tilbud Frugt & Grønt Uge 23

Der er mange der tror at ananasfrugten stammer fra Hawaii, men den har sin oprindelse i Sydamerika. Det var spanierne og portugiserne der spredte den til resten af verden. Det var en lækker spise og et effektivt middel mod skørbug, så de plantede den i alle de havne de anløb. Så var der proviant næste gang de kom forbi.

» Læs resten «

Tilbud Frugt & Grønt Uge 22

Avocadoen stammer fra Central- og Sydamerika og begyndte at blive kultiveret i Mexico for mere end 2500 år siden. I dag gror træet i mange tropiske og subtropiske klimaer rundt om på kloden. Selve avocadofrugten kaldes også for avocadopære, alligatorpære og smørfrugt; kært barn mange navne. Navnet, alligatorpære, er muligvis opstået fordi skrællen ligner alligatorens tykke og nubrede skind samt at avocadoen, når den er skåret over, ligner et alligatorøje.

» Læs resten «

Tilbud Frugt & Grønt Uge 21

Smagen er mild og svagt sødlig og har et meget lavt sukkerindhold.

» Læs resten «

Tilbud Frugt & Grønt Uge 20

Kirsebær er en fællesbetegnelse for to forskellige stenfrugtarter, sødkirsebær og surkirsebær. Sødkirsebær (moreller) anvendes naturel, da de indeholder ca. 10% sukkerarter. Surkirsebærene anvendes mest til madlavning og syltning.

» Læs resten «