Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud frugt og grønt uge 9

Tilbud Frugt og Grønt uge 8

Bolsjebederne kan bruges ligesom de velkendte rødbeder, men har en lidt anderledes smag. Boljebederne  smitter ikke af.

» Læs resten «

Tilbud Frugt og Grønt uge 7

 

 

 

 

 

Man spiser padron peber med fingrene ved at holde fast i stilken og bide af frugten.
Omkring stilken sidder stokken og de små kerner – præcis som vi kender det fra almindelige peberfrugter.

» Læs resten «

Tilbud Frugt og Grønt uge 6

Tilbud frugt og grønt uge 5

Kumquats stammer fra Kina og kom til Europa i midten af 1800-tallet, først som potteplante, senere som eksportvare.

» Læs resten «

Tilbud frugt og grønt uge 4

Jordskokken  er oprindelig fra Nordamerika, hvor de blev dyrket af indianerne. De blev bragt til Frankrig i begyndelsen af 1600-tallet, hvor de blev udbredt til Europa og anvendt både som dyrefoder og på middagsbordet. I løbet af 1800-tallet blev de udkonkurreret af kartoflerne, og forsvandt mere eller mindre. De er dog igen ved at få en renæssance og bliver desuden dyrket i mange køkkenhaver.

» Læs resten «

Tilbud frugt og grønt uge 3

Den brune champignonen ligner i størrelse og form den hvide champignon. Den har en skærmformet, brun hat og nedenunder gemmer de rødbrune lameller sig. I nogle lande kalder man dem “Baby bella”, fordi den brune champignon er en umoden portobello. Portobello blev i 1980érne en ny måde at sælge de brune champignoner, som var blevet for store.

» Læs resten «

Tilbud frugt og grønt uge 2

Mango er blandt de mest spiste frugter i verden.Når du trykker på mangoen, skal den give en smule efter, men det skal kun være et let tryk.

» Læs resten «

Tilbud frugt og grønt uge 1

Oldtidens og vikingetidens køkkenhaver hed kålgårde, så historien fortæller os, at kål er noget vi har spist og holdt os i live med i mere end 1000 år. Du kan spise kål året rundt, for kålfamilien er mangfoldig, og der findes både vinter og sommerkål – alle forskellige fra hinanden i både størrelse, farve, smag og tekstur.

» Læs resten «

Tilbug Frugt og Grønt uge 53

Der er noget tusind og en nats eventyr over granatæblet. Bag den uspiselige skal gemmer frugtkødet sig forklædt som røde ædelsten. Granatæblet har altid været forbundet med stor sanselighed og frugtbarhed og optræder både i Bibelen, Koranen og mange arabiske eventyr. Granatæblet har på vore breddegrader mest været brugt som køn dekoration på julens frugtfade. Æblet kan ligge i flere uger ved stuetemperatur, men frugtkødet indeni vil blive tørt og uspiseligt. Vil du spise dine granatæbler skal du gemme dem i køleskabet i en lufttæt beholder. Her kan de holde sig friske i et par uger.

» Læs resten «