Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Profil

Frisk frugt og grønt i mere end 100 år.

A&C Catering A/S er grundlagt i 1910 og har specialiseret sig i levering af frisk frugt og grønt, og er en af de mere betydende leverandører i landet til hoteller, restauranter, cafeer, kantiner og offentlige institutioner.

Udover frugt og grønt tilbyder vi også et omfattende kolonialsortiment, der udover tilbehørsprodukter til salatbaren også omfatter en bred vifte af produkter til madlavningen.

A&C har til huse på Copenhagen Markets i Tåstrup, hvor lokalerne er indrettet med køl og sval for at tilgodese varernes forskellige temperaturbehov og hermed bevare den optimale kvalitet.

Alle vore brændstoføkonomiske biler er af nyere dato, og de er forsynet med partikelfilter. Ruterne for vores biler planlægges, så de kører færrest mulige kilometer, og så vognene naturligt runder A&C flere gange i løbet af dagen. Dermed sikres kort leveringstid, friske varer og mindst mulig miljøbelastning.

På baggrund af tæt dialog og mangeårig erfaring med at servicere catering kunder, tilbyder vi blandt andet:

  • Bestilling via web, telefon eller fax.
  • Bestilling af varer hele døgnet og levering indenfor få timer.
  • Individuelt tilpasset statistik – økoregnskab.

Virksomhedens professionelle og specialiserede indkøbere har fingeren på pulsen, så vi konsekvent leverer den optimale kombination af sæson, pris og transport og at vi samtidig kan tilbyde nye, spændende og friske varer, og opretholde en meget høj leveringssikkerhed.

A&C Catering A/S tager et samfunds- og miljømæssigt ansvar. Medarbejdersammensætningen afspejler mangfoldigheden i det danske samfund, og vi ønsker at give alle lige muligheder.

Vi lægger vægt på, at alle i A&C Catering har et godt arbejdsmiljø med plads til alle. Det tror vi på resulterer i sunde og motiverede medarbejdere, som yder en optimal indsats, til glæde for medarbejderen selv, A&C Catering og ikke mindst vores kunder.

Vi er opmærksomme på i vores arbejdsgange at være med til at minimere belastningen af miljøet, for eksempel ved at tage tom emballage retur med genbrug for øje.

A&C er med i verdensmål i værdikæden fra Græs til Gæst under dansk industri.