Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud Frugt og Grønt uge 31

I løbet af de sidste 20-25 år er fersken efterhånden blevet en hverdagsfrugt herhjemme i sommermånederne. Alle kender udseendet af den dunede frugt med det saftige frugtkød. Alligevel vil det nok komme bag på de fleste, at der findes omkring 3.000 forskellige sorter af fersken. De ferskner, vi møder i danske butikker i dag, stammer hovedsageligt fra Sydeuropa.

Paraguayos er en fantastisk velsmagende stenfrugt. Den er kendt under mange navne, herunder Donut fersken, Paraguayo fersken, Pan tao fersken, Saturn fersken, UFO fersken.

Paraguayos er mindre og fladere end en almindelig fersken. Deres hud er gul med røde ringe, og de er som regel mindre lodne end almindelige ferskner. Frugtkødet er hvidt, fast, sødere og mere duftende end en almindelig fersken.

Ferskner spises oftest som de er, eller bruges i frugtsalat, til likør, olie, saft og vin.

 

Nyt fra Torvet :

Fra DANMARK :

Majskolber 30 stk.
Grønne Squash 5 kg. ks.
Friske Valnødder