Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud frugt og grønt uge 24

Den gode, søde abrikossmag har behov for at blive fremhævet af sukker og varme. Derfor egner friske abrikoser sig særligt godt til at blive bagt, stegt, indgå i desserter, chutneys og marmelade. Men også her bør de først være modne. Stenen er flad og med et mandellignende frø indeni. Frøet bruges i industrien til olie, som indgår i kosmetikindustrien og til mandelerstatning i marcipanlignende produkt. Friske abrikoser fås om sommeren, men er ofte hårde, sure og tørre i kødet. Det skyldes, at abrikoser har særligt behov for at modne på træet, ellers træder sukkersmagen ikke frem.

 

Set på

DK Iceberg 10 stk.
DK Spidskål mini 15 stk.
DK Ærter Outrillo 6 kg.
DK Gulerødder m/top 12 bdt.
Morkler 1 kg. fra Canada
Kantareller 1 kg. fra Bulgarien