Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud frugt og grønt uge 23

Ananas vokser på 1,5 meter høje agavelignende planter. Midt i de lange strittende blade udvikles en smuk rød blomst, der siden bliver til ananasfrugten. Selve frugten ligner en kæmpekogle med en stikkende bladroset i toppen. Ananas dyrkes i Sydøstasien, Latinamerika og Afrika. En umoden ananas er grøn og hård. Når ananasfrugten begynder at blive gul og skællene brune, og frugten giver efter for et let tryk, er den spiseklar. Ananas skal opbevares ved stuetemperatur. En moden ananas har kun få dages holdbarhed. Har du taget hul på din ananas, kan du gemme resten i køleskabet – men kun en dag eller to, da den får køleskader og bliver brun. Ananas er en god kilde til vitamin C, som styrker dit immunforsvar. Samtidig kan ananas bidrage til din indtagelse af mineralet kalium, som styrker dit blodomløb og kan sænke dit blodtryk.

 

Set på

Grønne og orange blomkål 8 stk. fra Italien
Friske dadler 4,5 kg. fra Peru
Farvet bladbeder gule, hvide og røde fra Albanien

Dild 10 x 200 gr.
Blomkål 6 stk.
Sommer hvidkål 6 stk.