Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud frugt og grønt uge 22

Danske, friske grønne ærter har sæson fra juni til september, men allerede i april og maj kan vi købe importerede ærtebælge. Små, friske, grønne ærter har en sød, sprød og saftig smag. Ærter skal høstes på det helt rigtige tidspunkt så de hverken er for små eller hårde og melede. Vores danske klima er ideelt at dyrke ærter i. Det skyldes det kølige sommerklima.
Ærter har et højt indhold af protein, C-vitamin, K-vitamin, kostfibre og molybdæn. Ærter er en af de ældste afgrøder, som findes. De har været dyrket i titusinder af år og stammer sandsynligvis fra Mellemøsten og Asien.

 

Set på

Der er masser af dansk
frugt og grønt på markedet bl.a:
Friske grønne ærter
Nye kartofler
Agurk og tomat
Blomkål
Div salater