Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud frugt og grønt uge 21

Kirsebær er frugter af Sød-Kirsebær, som er den dyrkede form af Fugle-Kirsebær eller Sur-Kirsebær. Frugten er 1-1,5 cm i diameter, og når den er moden kan den være gul, rødlig, klart rød, blodrød eller helt sort. Kirsebær indeholder mest vand, og har derfor et lavt energiindhold (få kalorier). Kirsebær er et bær, som indeholder frugtsukker, som hurtigt kommer ind i din krop og ikke holder dig mæt så længe. Kirsebær er en god kilde til vitamin C, som styrker dit immunforsvar. Samtidig har kirsebær et højt indhold af mineralet zink, som styrker dine knogler og hjælper dine sår med at hele.

Set på

Ny høst af kvæder fra Chile
Røde løg i bundter fra Italien
Mini persillerødder og pastinakker fra Albanien.
Ananastomater 3,5 kg. fra Frankrig.
Sorte cherrytomat på stilk 3 kg. fra Belgien.
Vild brøndkarse i bundter fra Frankrig.