Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud frugt og grønt uge 19

 

 

 

 

 

 

 

Peberfrugter findes i mange farver. De mest almindelige er grøn, rød og gul, men de findes også i orange, hvid, sort, lilla og lysegrøn. Trods deres forskellige udseende er de alle varianter af den samme art, og de er alle grønne, når de er umodne. De grønne peberfrugter er mere holdbare og mere intense i smagen. Hvor de gule, orange og røde er mildere og mere søde i smagen. Peberfrugter er meget anvendt i madlavningen både i Danmark og andre steder.

Set på

 

 

Rødløg i bundter 14 stk. fra Italien
Mix mini gulerødder 12 bdt. fra Albanien
Mini artiskokker 52 stk. fra Frankrig
Ferskner/Nektariner 3,5 kg. fra Spanien

 

Grønne tomater 6 kg.
Hovedsalat 12 stk.
Biondasalat 8 stk.
Friske hvidløg 2-3 stk. pr.bdt.
Nye Frilandskartofler 1 kg.pr.bk.