Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud Frugt og Grønt uge 17

 

 

 

 

 

 

Aubergine (Solanum melongena) er en op til 1,5 meter høj plante med lavendelblå blomster. Aubergine dyrkes for sine frugter, der findes i mange varianter. De typiske er aflange eller ægformede og violette i farven. Aubergine tilhører samme familie som kartoffel og tomat, men den stammer oprindelig fra Sydøstasien. Auberginer findes i mange forskellige sorter, der giver vidt forskellige frugter. Den mest kendte i Danmark er den violette variant – hvis farve også kendes som auberginefarvet.

Andre varianter er små og runde, stribede eller ægformede. Det engelske navn er eggplant. Auberginer kan grilles, dampes, gratineres, paneres og indbages. Aubergine indgår i traditionelle middelhavsretter som Ratatouille, İmam bayıldı og Moussaka. Frugtkødet er hvidt og svampet i konsistensen.

 

Set på:

 

 

 

 

 

 

Dansk Spinat i 3kg
Danske Jordbær 8x250g (drivhus)
Danske Radiser 12bdt (rød-hvide)

 

Italienske Røde Springløg 14bdt. og Rødbeder m/top 10bdt