Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud frugt og grønt uge 11

Glaskål som også kaldes knudekål findes i en grøn og lilla sort. Glaskål kunne forveksles med en rodfrugt, men det runde hoved med de lange ”tentakler” udvikler sig over jorden. Den er dannet ved at den nederste del af stænglen er svulmet op til en knold, – derfor den har bladmærker på siderne.
Det er en nem grøntsag at dyrke, og kan let tildækket stå på marken i vintermånederne.

Her er der tale om en overset grøntsag med en let og sød smag af kål, og sprødt og saftigt indre.

Glaskål er fortrinlig rå, fint snittet og vendt med en god syrlig marinade. Eller prøv en frisk salat med fennikel og glaskål i papirtynde skiver, drys med blåbær og dryp med en olie/eddikedressing med honning. Stængelen skæres af, og knolden skylles. Skrælles. Glaskål kan stuves, blancheres eller koges sammen med kartofler til en skøn vintermos. Du kan også sylte glaskål og servere den lun til fiskeretter.

 

Nyheder :

De længe ventede nyhøstede Asparges er endelig ankommet.
Hvide AA 5 kg. ks. fra Holland
Grønne 12 x 250 gr. fra Spanien

Fra Holland er der også kommet Rabarber i 6 kg. ks.

Lækre søde Dino-meloner fra Brasilien / 10 kg. pr. ks. med 6 stk.

Kumato Tomater 3 kg. fra Marokko

DANSKE AGURKER
Kasser med 16 stk. samt Skole Agurker med 30 stk.