Savoykål har været kendt i Danmark i ca. 300 år, men den har aldrig været særlig udbredt. Navnet stammer fra Savoyregionen i det sydlige Frankrig.
Savoykål består af blade, der danner et løst hoved i forhold til hvidkål og rødkål. Bladene er grønne og krusede og kålsmagen er mild. Savoykålen kan bruges til meget mere end blot at koge.
Det kan også snittes til fint salat, som du blander med tynde æblebåde og ristede hasselnødder eller valnødder, som smager godt til kødretter.
Masser af nyt fra Italien:
Ny høst af grønne asparges 8×500 gr.
Ærter 5 kg.
Løg og rødløg i bundter med top.
Lilla og gule blomkål 8 stk.pr.ks.
Gulerødder m/top 15 bundter.
Bladbeder mix farver 10 bundter pr.ks.
Forskellige salater:
Treviso, Løvetand og Castel Franco.
Husk vi har fået ny dansk leverandør af mikro grønt med mange forskellige slags karse eks:
Radise Vulcano, Queen Mix, Sakura Mix, Ærteskud, Borage og mange flere.