Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud frugt og grønt uge 51 og 52

Grøntsagen Broccoli Asparges også kaldet Bimi og er en hybrid mellem broccoli og kinesisk grønkål. Den stammer fra Japan, hvor den blev udviklet ved hjælp af klassiske planteavlsteknikker, og tanken bag var at opdrætte en mere aromatisk kål-type. Ved at kombinere broccoli og kinesisk grønkål skabte man en sød og delikat kål-type med en god tekstur.

I disse tider, hvor vi går meget op i at mindske madspild, er Broccoli Asparges en kærkommen grøntsag, nemlig en såkaldt “no-waste” grøntsag, som betyder, at du kan spise hele grøntsagen på grund af dens saftighed og sødme. Smag og tekstur minder mere om asparges end traditionel broccoli.

Og så er den selvfølgelig super sund. En portion på 100g opfylder dit daglige behov for vitamin C, og den er derudover fyldt med vitamin A, kalium, jern, vitamin B6 og calcium. Og så er den også kalorielet, hvis man går op i den slags.

Prøv Broccoli Asparges let dampet eller stegt på panden eller grillen. Pres gerne lidt citronsaft udover og drys med lidt salt, så er de klar til servering.
Kogt, stegt, grillet, selv rå, Bimi broccoli kan nydes på mange forskellige måder.

 

Fra Spanien :
Runde Courgetter i 3,5 kg. ks.
Clementiner med blade

Italienske Sølvbede i mixfarver

Piel de Sapo meloner fra Brasilien

Sweetie Grape fra Israel 10 kg. 40-45 stk.