Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud Frugt og Grønt uge 45

Broccoli-asparges også kaldet BIMI.

Den såkaldte Bimi stammer fra Japan, hvor den blev udviklet ved hjælp af klassiske planteavlsteknikker. Tanken bag Bimi var at opdrætte en mere aromatisk kål-type og ved at kombinere broccoli og kinesisk grønkål, skabte man en sød og delikat kål-type med en god tekstur.

Bimi er særdeles velsmagende, og har en tekstur der minder mere om en asparges end traditionel broccoli, hvilket gør, at den er lækker saftig. Du kan spise hele grøntsagen på grund af dens saftighed og sødme

Med Bimi findes der uendelige muligheder – spis dem rå, blancher dem, kog, rør, damp, steg eller put dem i mikrobølgeovnen.

 

Nyheder fra torvet :

Rambutan 2 kg. fra Vietnam

Kakifrugter fra Spanien

 

Danske Æbler lige nu :

Zari, Spartan, Ingrid Marie, Gala Most, Mutzu, Rubens Elstar og Pignon.