Rød spidskål er en ”farvet udgave” af (traditionel) grøn spidskål, hvor kålen ender ud i en spids.
Kålen er sprød med en rigtig god og lidt skarp smag, men meget mere mild end rød hvidkål og radicchio.
Den røde farve er suveræn i kålsalat, da den giver et flot farvespil sammen med andre frugter og/eller grøntsager.
Før du anvender kålen, fjern de yderste blade, som beskytter de indre kålblade.
Skyl kålen inden tilberedning.
Den røde spidskål kan ligesom den grønne spidskål anvendes som rå i kålsalater, dampet eller stegt på panden, bagt i ovnen eller prøv den på grill.
Nyheder, set på CPH Markets :
Fra Spanien :
Mini Auberginer, sorte eller stribede.
Runde Squash i ks. med 3,5 kg.
Kiwibær fra Italien. 12 x 125 gr. pr. ks.
Danske æbler som det ser ud for øjeblikket :
Elstar, Gårsten, Ingrid, Sunrice, Zari, Rubens, Pignon og Cox orange.
ØKO NYT :
Rød Savoykål i 6 stk. ks.