Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud frugt og grønt uge 47

Grøntsagen Bimi og er en hybrid mellem broccoli og kinesisk grønkål. Bimi stammer fra Japan, hvor den blev udviklet ved hjælp af klassiske planteavlsteknikker, og tanken bag var at opdrætte en mere aromatisk kål-type. Ved at kombinere broccoli og kinesisk grønkål skabte man en sød og delikat kål-type med en god tekstur.

I disse tider, hvor vi går meget op i at mindske madspild, er Bimi en kærkommen grøntsag. Bimi er nemlig en såkaldt “no-waste” grøntsag, som betyder, at du kan spise hele grøntsagen på grund af dens saftighed og sødme. Smag og tekstur minder mere om asparges end traditionel broccoli.

Og så er den selvfølgelig super sund. En portion på 100g opfylder dit daglige behov for vitamin C, og Bimi er derudover fyldt med vitamin A, kalium, jern, vitamin B6 og calcium. Derudover er den også kalorielet, hvis man går op i den slags.

Prøv Bimi let dampet eller stegt på panden eller grillen. Pres gerne lidt citronsaft udover og drys med lidt salt, så er de klar til servering.
Kogt, stegt, grillet, selv rå, Bimi broccoli kan nydes på mange forskellige måder.

 


Nyheder fra Cph. markets :

 

Danske æbler : Rubens, Belida, Pigeon, Ingrid og Gala most.

Nyhøstet Pink Lady æbler fra Italien.

Skole agurker 8 x 1 kg. fra Tyrkiet.

Meat Radish 5 kg. ks. fra Frankrig.