Spaghetti squash er en græskarsort, som er lidt speciel på den måde, at kødet har en trevlet konsistens. Hvis du bager squashen i ovnen, til den er mør, kan du bare skubbe til kødet med en gaffel, så falder det fra hinanden i tynde trevler, som umiskendeligt minder om spaghetti – deraf navnet.
Forslag til tilberedning.
Du flækker først din spaghetti squash, så graver du kernerne ud og pensler med olivenolie.
Spaghetti squashen bages med snitfladen nedad i 30-40 minutter, så er græskarkødet lige til at trevle til den fineste “spaghetti”.
Vend den færdige “spaghetti” med smør/olie, krydderier og lidt revet ost, så smager den mindst ligeså godt som en skålfuld rigtig spaghetti og kan tilmed nydes med god samvittighed.
Fra Danmark :
Kålrabi 8 stk. prk. ks.
Spaghetti squash 6 stk. TILBUD
Graffiti auberginer fra Italien
Røde springløg fra Tyskland