Pak choy er en kinesisk kål, som har vundet mere og mere ind på det europæiske marked på grund af den fine smag og bladenes knasende sprødhed. Hvis man ikke bryder sig om en stærk kålsmag, er denne grøntsag løsningen. Smagen er nærmest en blanding af kinakål og babyspinat og du kan bruge det hele undtagen bunden.
Pak choy er sublim i wokretter. Du skærer den nederste, hvide del i stave og river eller snitter de grønne blade. De hvide underblade skal have et par minutter i wokken eller stegepanden og de grønne skal blot vendes i retten i et halvt minut, ellers bliver de bløde, og det er synd.
I salater bruger du samme princip: De grønne blade kommes direkte i salaten, og de hvide skæres i stave eller mindre stykker. Pak choy passer fremragende i en salat med frugter som appelsin og mango.
Fra Danmark : Friske Valnødder 2 kg. Hokaido græskar 8 stk. pr. ks.
Friske Figner fra Tyrkiet / 20 stk. pr. ks. TILBUD
Kaktusfigner fra Italien
Rosenkål fra Holland