Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud frugt og grønt uge 8

julesalat 3  
Julesalat, også kaldet endivie, begynder sit liv ude på marken som enhver anden salat, men vokser sig til rette inden døre i mørke.

Om foråret sås frøene på marken, hvor de udvikler sig henover sommeren. Om efteråret graves rødderne op, som nu ligner en kæmpe pastinakrod, og den grønne top kappes af. Nu lægges rødderne i et mørkt og lunt rum, og i løbet af 21 dage vokser nye hvide skud frem. Det er disse hvide blade, som vi spiser.

Julesalat er en sprød, smuk og elegant oplevelse.

Julesalat skal behandles radikalt – ellers runger den bitre smag voldsomt igennem. Server din julesalat med en honningdressing og bland den med andre bitre salatsorter. Eller kog den mør i letsaltet vand, køl af, pres fri for væde, vend i hvedemel og steg gylden i olie ved jævn varme. Giv den et dryp citronsaft og frisk høvlet parmesan.

 

Copenhagen---logo
Nyheder : 
Nektariner fra Chile. 22 stk. i kasserne.
Nyhøstede 7 kg. kartofler fra Egypten
Hvide Asparges fra Holland. Str. AA
Lilla Savoykål (Pontoise) fra Frankrig