Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud Frugt og Grønt uge 40

friske figner 2
Figen Ficus carica, har været dyrket i Middelhavsområdet siden oldtiden, hvor frugterne var en vigtig del af menuen, for datidens mennesker. Træet er et 10 meter højt løvfældende træ med store håndlappede blade, hvis bibelske funktion er velkendt.

Planten danner en pæreformet blomsterstand, hvor de egentlige blomster er skjult på indersiden. Efterhånden svulmer blomsterstandens akse op og udvikles sammen med frugtknuderne til en frugt fyldt med små frø. Frugten er oftest violet med dugget overflade, og frugtkødet er pink i farven. Friske figner smager godt som forret sammen med røget skinke og i dessertsammenhæng, og frugterne kan ligeledes nydes henkogte eller tørrede. Tørrede figner indeholder mest sukker. 

 

Copenhagen---logo
Sidste nyt fra CPH Market : 

Kastanjer fra Frankrig i 5 kg.ks.
Løvetandssalat fra Italien 

Spanske Yuzu lime 1 kg. pr. ks. Bestilles 2 dage før levering. 

Der er massere af græskar i øjeblikket. 
Pyntegræskar, halloween, hokaido, blu ballet,
crowe prince, hvide halloween, delica samt 
spagettisquash.