Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud frugt og grønt uge 34

Kantareller

Fra naturens spisekammer ser vi i øjeblikket de skønne kantareller. De er forholdsvis let genkendelige på deres gul/orange farve, den bølgede kant på hatten og de smukke gule lameller på undersiden. Derudover har kantarellen en

delikat, skarp og himmelsk duft. Bøge- og granskove er dens foretrukne levested. Et regnfuldt forår giver tidlige kantareller, allerede omkring juni måned. Som oftest ser vi dem omkring august måned og helt hen i november. 

 


Den smagfulde svamp har rigitg mange anvendelses muligheder. En god pizza eller en skøn risotto med kantareller er en nem måde at score hurtige point på. Ligesom klassikeren med kantareller a la creme på et stykke smørristet brød er et sikkert hit. Men prøv også at tørre dem eller sylte dem. Forholdvis enkelt og skønt at fylde spisekammeret op til vintermånederne.

 

Copenhagen---logo
Her & nu:
Dk Clara Friis pærer
Dk blommer: Nadia, Ive, Jubilæum
Dk drueagurker/asier/krondild
Dk Discovery æbler
Pighatte
Sort trompet