Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud frugt og grønt uge 31

Piel del Sapo

Piel de Sapo / Frøskindsmelon

er en lækker sød spansk melon, der smager noget hen ad en honningmelon.

Bliv ikke forskrækket over melonens grønspættet udseende, indeni gemmer der sig nemlig det sødeste og saftigste melonkød.

Meloner er opdelt i to hovedgrupper. Sukkermeloner og Vandmelon, som er en sort for sig selv.  De forskellige typer af sukkermeloner som vi kender bedst er : Cantaloupe, Galia, Honning og Frøskindsmelon. De er alle varianter af samme type sukkermelon, der er forædlet forskelligt. 

Sukkermeloner har kernerne i midten, mens de i vandmelon sidder i kødet, hvis det ikke er stenfri.

På spansk hedder Frøskindsmelon – Piel de Sapo' som betyder skrubtudse skind. I Amerika har den fået navnet : Santa Claus melon, pga. den lange holdbarhed der ofte strækker sig helt frem til december måned.

Frøskindsmelonens gullige frugtkød har en mild og fin smag, som egner sig særlig godt til desserter med sommerbær. Den har en lidt kraftigere aroma og en anelse blødere konsistens, end de andre sukkermeloner, og denne søde, runde smag er også herlig i forretter og tapas sammen med røget kød eller grillede skaldyr.
 

Copenhagen---logo
Set på Copenhagen Markets:

Danmark flag
Lilla blomkål, 8 stk.
Hestebønner
Friske valnødder, 2 kg./ks.

Sverige Sverige
Drueagurker
Kantareller

Spanien flag-waving-250
Limelon 5 stk. "Lime melon"

Holland Holland
Opal blommer

Frankrig frankrig-stor
Reine Claude og President blommer