Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud Frugt og Grønt Uge 20

Nektariner 2 
Nektarin er en nær slægtning til fersken. Den er sandsynligvis en mutation af fersken, men hvornår denne mutation er sket ved man ikke. Man regner derfor med at nektarin har den samme historie som fersken et langt stykke op i tiden. I Kina har frugterne været dyrket i flere årtusinder, og de kom til Europa via de gamle karavaneruter sammen med abrikosen.

I 1500-tallet kom den til England og derfra videre til Amerika af både englænderne og spanierne. Indianerne blev glade for frugten, og det var dem der fik fremdyrket de sorter der dyrkes i Europa og andre steder i verden i dag.

Navnet har den fået efter ordet nektar, som anses for at være gudernes drik, og hentyder til frugtens saftighed, smag og sødme. Nektarin har i modsætning til fersken en glat skal. Den er rødlig med gult skær, frugtkødet er guligt og omgiver en stor sten.

 

Copenhagen---logo
Nyheder fra Danmark : Tomater 6 kg. Grønne Jordbær. Spidskål og Romainsalat Tilbud uge 20

Spanien : Kirsebær i ks. med 2 kg. Mispel samt Dino Meloner Tilbud uge 20

Kvæder fra Tyrkiet, 8 stk. pr. ks. 

Fra Portugal : Kantareller, Sort Trompet og Vårmusseroner.