Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud Frugt og Grønt Uge 8

Cantaloupe Melon     

Kuglerund melon med enten netmønster eller grønne striber. Cantaloupe kan have vorter på skallen, og kødet er enten grønligt eller helt orange.

Det er en meget saftig melon, som smager mere kraftigt end de andre slags. Den regnes for den fineste af alle meloner.

Den er god til desserter som frugtsalat og is. Prøv for eksempel at purere cantaloupe-melonen med æggehvider, honning og vanilje, og frys blandingen ned til en uimodståelig sorbet. Du kan også grave små melonkugler ud med en isske, hvilket ser ret blæret ud i både salater og gammeldags vafler.

Sidst, men ikke mindst, smager cantaloupe fantastisk, når den bliver blendet til en kølig suppe med ingefær, appelsinjuice og chili.

Cantaloupe er den af melonerne, som indeholder mest kalium. Desuden er den rig på carotenoider, der kan give kinderne glød ligesom sommersolen. Ifølge forskning ser man netop både sundere og mere attraktiv ud, når man spiser mange carotenoideholdige frugter og grønsager.

En anden god bonus er, at cantaloupes indhold af frugtsukker og svært nedbrydelige fibre ikke er særlig højt. Derfor er den ofte et sikkert frugtvalg, hvis du har en sart mave.

 

Set på :
Copenhagen---logo
Williams pærer fra Sydafrika

Hvidløgsranker 3 meter fra Spanien (på bestilling) 

Flag DK uge 21 De første danske Agurker er kommet men i små mængder

Vi har fået tørrede Hvidløgsflager og Knust tørret Hvidløg i vores kolonial sortiment. Dejlig kraftig smag af hvidløg.