Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud Frugt og Grønt uge 47

DSC02087

 

 

 

 

 

Selv med et italiensk klingende navn kan portobello-svampen ikke løbe fra, at den i realiteten er en forvokset brun markchampignon.
Portobello anvendes primært pga. den store dekokrative hat, som serveres hel.
Den store champignon dyrkes i halvmørke dyrkningsrum med styret temperatur og luftfugtighed.


Her trives de i en særlig kompost. Portobello-svampe håndplukkes, når de er store nok.

Portobello har lidt mere tørstof end almindelige champignon, og derfor er den lidt kraftigere i smagen,
samtidig med at den ikke afgiver så meget væde under stegning.
De store svampe kan grilles, bages, sauteres, kommes i gryderetter, i wokken eller laves til en lækker svamperisotto.

set på.
Copenhagen---logo


Lilla Rosenkål 5kg fra Holland
Franske Konldgalgatan 2kg.
Heste bønner 5kg. og Chermoya 12stk. fra Spanien
Puntarella Salat 2,5kg fra Italien

Ny Høst af Tørret Figner 5kg fra Tyrkiet.