Rosenkål er en fantastisk delikatesse, men desværre ofte overset. De små rosenlignende kålhoveder kaldes på engelsk Brussel sprouts,
fordi man mener at de stammer fra området omkring Bruxelles i Belgien.
De er lette at dyrke og vokser på tykke stokke, og er egentlig allerbedst at plukke af, efter at frosten har sat ind,
idet smagen først udvikler sig, når rosenkålen har fået årets første frost.
Rosenkål spises bedste let dampet eller svitset, for eksempel dampet og hakket med æbler og en lækker dressing af
olivenolie, honning, citron og salt og peber.
De kan også dampes og skæres i ultra tynde skiver og vendes med appelsin- eller grapestykker, dampede
Set på.
Dino melon 7stk fra Brasilien.
Red Love Æbler 39stk. pr. ks.
På Lager nu.
Soft Abricoser, Soft Svesker, Soft Dadler, Soft Figner.
Svenske svampe:
Svenske kantareller 1 kg
Svenske mini kantarel 1 kg
Svenske klidhatte 1 kg
Svenske Mixede rørhatte 1 kg
Svenske pighatte 1kg
Svenske Rød/gul trompet 1 kg
Svenske tragtkantarel 1 kg