Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud Frugt og Grønt uge 13 og 14

honningmelon66 – Honningmelon 

Man mener, at melonen stammer fra Lilleasien. Der er fundet tegninger af meloner på vægmalerier fra år 2400 f.Kr. Også i Bibelen omtales de runde, saftige frugter. Meloner er af græskar-familien og er altså i familie med græskar, agurker og squash. Meloner stammer oprindeligt fra Indien og har bredt sig til Afrika og Mellemøsten.

 

Man inddeler meloner i to hovedgrupper. Sukkermeloner og vandmeloner. Hos sukkermeloner findes kernehuset i midten, og dem vi bedst kender er : honningmelon, frøskindsmelon, netmelon, galiamelon, cantaloupmelon og charentaise. De er alle varianter af samme type sukkermelon, der er forædlet forskelligt. Der krydses hele tiden sorter og udvikles nye melontyper, som får nye navne, så markedet er forvirrende. Navnene optræder lidt i flæng, også hos forhandlere. En god, moden melon skal være lidt blød i skallen og dufte af melon ved stilkenden. Sukkermeloner skal ikke spises kolde, da det dræber sødmen.

Meloner er fantastiske tørstslukkere i de varme sommermåneder, pga. deres høje vandindhold.

Honningmelonen egner sig fortrinligt til en let forret med skinke, røget kød, fisk eller krabbekød. Men den milde og søde frugt kan også spises, som den er, eller bruges til dessert.


Copenhagen---logo
Frugt og grønt nyheder :
Italienske grønne Asparges 
Løg med top.
Røde Springløg
Se billeder af vores store sortiment af specielgrønsager på Facebook og Instagram 
 

images

instagram-redo-3

 

 

Vi stoetter LOGO