Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tulbud Frugt og Grønt Uge 6

 romanesco-694-0-75   –  Romanesco er en stor, flot og kraftig plante på marken. Den skal have en god jord rig på næring. Insekterne elsker også romanesco, så den har brug for omsorg for at klare opvæksten. Insektnet sørger for at romanescokålene får fred til at vokse sig store. 

Det grønne kålhoved ligner en hypermoderne udgave af et blomkål, der er blevet genmodificeret af en gal fraktalmatematiker. Men der er ingen science fiction i romanesco. Det grønne kål har været dyrket i Italien siden år femtenhundrede. Romanesco er bare ren natur i allersmukkeste form og smager en anelse sødere end blomkål og broccoli. 

Knæk de fine buketter af stokken, og brug dem i salater – gerne med en yoghurtdressing. Eller skær romanescokålet i fine skiver, og bland med en god citrondressing og ristede mandler. Eller helt enkelt: giv romanescoen en let tur i saltet vand, som ligger lige under kogepunktet. Tag det op og server med det samme, mens det er friskkogt. Giv smagen et ekstra pift med citronskal, olivenolie, friskkværnet peber og salt.


Copenhagen---logo
Frugt og grønt nyheder : 
Flotte Kirsebær fra Chile / 5 kg.pr.ks. 
Gule Blommer 5 kg. fra RSA 
Gule Kiwi fra Italien 33 stk. 
Majskolber – 30 stk. fra Senegal
Nyhøstede Kartofler. Små vaskede i 7 kg.ks. fra Egypten 
 

 

facebook
 

I kan nu møde os på Facebook og Instagram
Vi har et stort ønske om at vise hvem vi er og hvad vi står for lidt mere i øjenhøjde. På Facebook kan vi hurtigt og nemt opdatere nyheder og informationer. 
Vi vil også forsøge at opdatere lidt fra vores dagligdag i A&C Catering. 
Med ønsket om at I vil klikke på nedenstående link´s og gå ind og like os images

images

instagram-redo-3