Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud Frugt og Grønt Uge 2

roed skovsyre  – Rød Skovsyre 
Oxalis vulcanicola / Vulkansurkløver, har med sin syrlige smag vundet indpas i det nordiske køkken hvor den er blevet en af tidens absolutte trendplanter. Det røde løv og de gule blomster gør Rød Skovsyre til en fuldtræffer i forhold til tidens farvetendens, og de rødviolette blade danner en smuk kontrast til de gule blomster.

 

Skovsyre er en flerårig plante, der bliver ca. 20 cm. høj. Den breder sig med underjordiske stængler, hvorfra der vokser rødlige, tynde stilke op med et kløverlignende blad i toppen. Hvert blad er sammensat af tre hjerteformede små blade, som alle har en tydelig fold i midten af hjertet. Bladene opfører sig som mimoser og lukker sig sammen om natten og ved berøring. 

I det nye nordiske køkken optræder vulkansurkløverens blade og blomster ofte som elegant og syrlig pynt. 

Skovsyren kan bruges i salater, i kolde saucer og dressinger. Den kan tilsættes en fars eller en omelet og kan også hakkes fint og røres i kryddersmør.

Brug den som krydderurt til f.eks. fiske og grøntsagsretter.

Desuden kan Rød Skovsyre også med fordel bruges i det søde køkken. En fed fromage eller en chokoladekage bliver kun endnu bedre med et syrligt pift.

TIP : 
Den røde Skovsyre vil også være utrolig dekorativ på bordene i kantinen.

 

Copenhagen---logo
Nyheder Set på Cph. Market : 

Kiwano fra Frankrig. 10 stks.ks. 

 

 

facebook
 

I kan nu møde os på Facebook og Instagram
Vi har et stort ønske om at vise hvem vi er og hvad vi står for lidt mere i øjenhøjde. På Facebook kan vi hurtigt og nemt opdatere nyheder og informationer. 
Vi vil også forsøge at opdatere lidt fra vores dagligdag i A&C Catering. 
Med ønsket om at I vil klikke på nedenstående link´s og gå ind og like os images

images

instagram-redo-3