Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Frugt og Grønt Tilbud Uge 49

Rosenkaal paa stok 4  – Rosenkål på stok
er en nem grøntsag. Den sås om foråret, og så passer den ellers stort set sig selv indtil vinteren sætter ind, og vi begynder at høste. De stive stokke med de små rosenlignende kålhoveder – heraf navnet – tåler fint frost. Faktisk udvikler smagen sig først fuldt ud, når rosenkålen har smagt årets første frost. På engelsk hedder den Brussels sprout, da den kommer fra området omkring Bruxelles i Belgien, hvor man allerede i 1200-tallet dyrkede og spiste rosenkål. 

En hadegrøntsag i mange danske hjem – de både lugter og smager af prut, klager ungerne. Men rosenkål smager formidabelt, når blot de tilberedes nænsomt. Ikke noget med at koge dem helt smattede og lade dem ligge og soppe i kogevandet. Rosenkål skal have bid.

Rosenkål kan spises rå, fint skivet og vendt med f.eks. appelsinstykker, ristede rødder og skalotteløg. Husk en god kraftfuld dressing. Koger du dine rosenkål, skal de blot have 3 minutter, svinges i lidt olivenolie, krydres med salt og peber og dryppes med frisk citronsaft. Og så klæder det rosenkålens let bitre smag at få følgeskab af noget sødme, f.eks. honning eller frugtsaft. Når du skal gøre rosenkål klar, giver du dem et rent snit i enden og piller de yderste grove blade af. 
 

      NEWS     NEWS     NEWS 
Copenhagen---logo
Pink Lady Æbler fra Italien. Nyhøstede.
Ikke overfladebehandlet – Appelsiner med blade fra Spanien. 

 

facebook
 

I kan nu møde os på Facebook og Instagram
Vi har et stort ønske om at vise hvem vi er og hvad vi står for lidt mere i øjenhøjde. På Facebook kan vi hurtigt og nemt opdatere nyheder og informationer. 
Vi vil også forsøge at opdatere lidt fra vores dagligdag i A&C Catering. 
Med ønsket om at I vil klikke på nedenstående link´s og gå ind og like os images

images

instagram-redo-3