Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Frugt og Grønt Tilbud uge 48

medjoul dadler – Medjoul Dadler
også kaldet Kong Salomons dadler, 
er små aflange stenfrugter fra det eventyrlige Mellemøsten.

Dadlen er en kulturplante, som har været dyrket i mere end 8000 år.  Det tager 8 år, før man kan høste dadler fra palmen, men til gengæld har daddelpalmen en livscyklus, der kan vare op til 100 år. 
I Mellemøsten høstes de solmodne dadler i oktober til november, når dadlerne har fået en flot, gul-orange farve. De hænger i toppen af palmerne i store klaser på stilke.

Dadler har været en vigtig del af Nomadernes kost, og i dag bruges dadler også i det søde og salte køkken hele året rundt.
Tørrede dadler er blevet et fast indslag på julefadet i december, når vi skal julehygge. Det er der god grund til, for de tørrede dadler har en naturlig marcipan-agtig sødme, der i sig selv smager som det skønneste julekonfekt lige ud af posen.

Dadler kan anvendes til meget andet end snack til jul. F.eks. passer sødmen rigtigt godt til tørre, saltede oste eller stegt på panden indrullet i skinke eller bacon til tapasbordet.

Dadler er oplagte i kager og desserter f.eks. sammen med friske appelsinskiver, ahornsirup og ristede mandler samt vaniljeis.

Du kan også blende dadlerne med krydderier, kokosolie samt nødder og rulle til små konfektkugler. Kun fantasien sætter grænser!

 

     NEWS      NEWS       NEWS
Copenhagen---logo
Nashi Pærer fra Kina
Bergamotte Citroner og gule Kiwier fra Italien

 

 

facebook
 

I kan nu møde os på Facebook og Instagram
Vi har et stort ønske om at vise hvem vi er og hvad vi står for lidt mere i øjenhøjde. På Facebook kan vi hurtigt og nemt opdatere nyheder og informationer. 
Vi vil også forsøge at opdatere lidt fra vores dagligdag i A&C Catering. 
Med ønsket om at I vil klikke på nedenstående link´s og gå ind og like os images

images

instagram-redo-3