Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Frugt og Grønt uge 38 2017

Spaghetti squash 2 Spaghetti Squash 

Spaghetti squash er en græskarsort, som er lidt speciel på den måde, at kødet har en trevlet konsistens.


Hvis du bager squashen i ovnen, til den er mør, kan du bare skubbe til kødet med en gaffel, så falder det fra hinanden i tynde trevler, som umiskendeligt minder om spaghetti – deraf navnet.
Forslag til tilberedning.
Du flækker først din spaghetti squash, så graver du kernerne ud og pensler med olivenolie.
Spaghetti squashen bages med snitfladen nedad i 30-40 minutter, så er græskarkødet lige til at trevle til den fineste “spaghetti”.
Vend den færdige “spaghetti” med smør/olie, krydderier og lidt revet ost, så smager den mindst ligeså godt som en skålfuld rigtig spaghetti og kan tilmed nydes med god samvittighed.
Bruger du så skallen som serveringsskål, sparer du både på opvasken og giver retten en cool serveringseffekt.