Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Frugt og Grønt uge 30 – 2017

honey crispapple   –  Honeycrunch æblet
blev udviklet af University of Minnesota i USA i 1974, og er en krydsbestøvning af et Macoun og Honeygold æble. Sorten blev bragt til Angers-regionen i Frankrig i 1994 for at blive dyrket. Siden er den nået til Loire-dalen, Cher-regionerne og selv i det nordlige Tyskland høstes dette smagfulde æble.
 

Producenter der ønsker at plante Honeycrunch æbletræer skal indhente en speciel tilladelse fra University of Minnesota.
 
I en bruger-undersøgelse mellem 81 butikker foretaget i Sverige scorede Honeycrunch æblet  8,3 ud af 10 –  hvilket gør dem til et af ​​Sveriges favorit æbler. Forbrugerne var særligt imponerede over æblets tekstur og intense juiciness. Balancen mellem sødme og surhed var også et populært aspekt.

En modnet Honeycrunch æble er typisk mellemstore til store og og har en stærk rød farve med gule og grønne nuancer. Inderst er kødet cremefarvet.  

Smagen er syrlig og spænder fra mild til stærkt aromatisk, afhængig af modenhed. Æblerne er dejlige som frugtsnack men er også fortrindelige til bagning og æblemos. 

Nogle vil måske nikke mere genkendende til æblet under navnet Honeycrisp.

 

    NEWS      NEWS       NEWS   
Copenhagen---logo
Kvæder 16 stk. fra Chile
Friske Hasselnødder fra Frankrig i 5 kg. ks. 
Hokaido Græskar 10 stk. fra Portugal.
Danske nyheder : 
Kirsebær 3 kg. ks.
Brombær 6 x 125 gr. 
Stikkelsbær 6 x 125 gr. 
Grønne Squash i 5 kg. ks.