– San Marzano-tomaten
er blevet dyrket siden slutningen af 1700-tallet, hvor historien vil vide, at det første frø var en gave fra kongeriget Peru til kongeriget Napoli.
Tomaterne blev sået i et område, der i dag svarer til kommunen San Marzano, og deraf er navnet opstået. San Marzano-tomaten er uløseligt knyttet sammen med pizzaens historie. Napoli har en stolt og glorværdig pizzatradition, Hvor San Marzano-tomaterne et must. De små, røde delikatesser er en lokal stolthed.
Kokke over hele verdenen priser den aflange, blommeformede San Marzano-tomat. Ud over at tomaten er en fryd for øjet med dens knaldrøde farve og smukke facon, er den fast i kødet, let at flå skindet af, og så har den i modsætning til mange runde tomattyper meget få kerner, hvilket gør den velegnet til fx pizza- og pastasaucer. Samtidig brillerer San Marzano-tomaten med sin intense smag, der er ovre i det bittersøde, og som mange sammenligner med mørk chokolade af rigtig god kvalitet.
NEWS NEWS NEWS
Purløgs blomst 80 gr. pr. bk. fra Danmark
Gule Vandmeloner fra Spanien. 6 stk. pr. ks.
Baby Artiskokker 54 stk. pr. ks. fra Frankrig
Kantareller 1 kg. fra Serbien
I kan nu møde os på Facebook og Instagram
Vi har et stort ønske om at vise hvem vi er og hvad vi står for lidt mere i øjenhøjde. På Facebook kan vi hurtigt og nemt opdatere nyheder og informationer.
Vi vil også forsøge at opdatere lidt fra vores dagligdag i A&C Catering.
Med ønsket om at I vil klikke på nedenstående link´s og gå ind og like os