Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Frugt og Grønt – Uge 14 2017

aerteskud 2   –  Ærteskud
er forstadiet til dyrkning af ærter. De er med deres fine blade og slyngtråde meget dekorative.

Ærteskud har en god og ren ærtesmag, og man slipper for arbejdet med at bælge ærter. De delikate ærteskud med spæde blade, stænglerne og slyngtrådene er velsmagende.

Ærteskud har sødme og sprødhed og spises primært rå.

De er fine som velsmagende madpynt, som grønt fyld i sandwich, i blandede salater eller finthakkede i dressinger, pesto og marinader. Man kan også bruge dem i varme retter, omend de ved opvarmning hurtigt mister sprødheden. Brug dem til stir-fries i wok, til ovnbagt fisk og i pastaretter.

Ærteskud har som andre bælgplanter et relativt højt indhold af protein og fibre. Til gengæld er kalorieindholdet lavt.

 

     NEWS    NEWS    NEWS
Copenhagen---logo

Nyt fra Italien :
Lilla og grønne Blomkål
Frisk grovbladet Spinat 5 kg.
Løvetand Salat
Sølvbeder
Røde Springløg
Løg i bdt.

Nye Kartofler :
Fra Danmark 7 x 200 gr.
Fra Frankrig – Små kartofler med sandjord 5 kg.