Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Frugt og grønt – Uge 2 2017

selleri blad – Blegselleri 
menes at stamme fra Grækenland eller landene omkring Middelhavet. Man kan bl.a. i Homers Illiade læse om heste der græsser på marker med vild selleri. Det er en 2-årig plante, der er nært beslægtet med rodselleri, men som ikke danner en knold.

 Blegselleri har gulgrønne, kødfulde bladstilke med en fast konsistens. Stilkens lugt og smag minder om knoldselleri, men er meget mildere. Stilkene skylles og stilkenden skæres af. Den kan koges, smørdampes, steges, bruges til wok eller rå til dip.

     NEWS   NEWS    NEWS   
Copenhagen---logo
Fra Sydafrika : Ferskner og Nektariner med 23 stk. pr. ks. 2,3 kg. 
Samt friske Abrikoser 5,0 kg. 

Bønner fra Marokko. Snitbønner Bobbybønner og Hestebønner alle i 4 kg. ks.