Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Frugt og grønt – Uge 48 2016

 kaal roed groen 4  – Grønkål Scarlet / Rød grønkål


kan bruges på samme måde som grønkål.

– Rå, i salater eller på smørrebrød.
– Stegt, alene eller sammen med andre grøntsager.
– I sammenkogte retter.
– Som grønkålschips: Rib kålen, så de allergroveste af stilkene bliver taget fra. Skyl kålen og tør den i et rent viskestykke, eller slyng i en salatslynge. Vend kålen i olie og salt og spred stykkerne ud på en bageplade med bagepapir. Chipsene bages ved 100 grader (varmluft) i ca. 50-60 minutter eller til den er helt sprød. Vend chipsene nogle gange undervejs. Så er der grønkålschips.

NEWS  NEWS  NEWS 

Copenhagen---logo

Tørret Sukat og pommerens.

Fra Spanien : 

Stribet Auberginer

Runde Courgetter 5 kg.

Broccoli Asparges / Bimi fra Kenyea