Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 35 2016

Spaghetti Squash Spaghetti squash er et af de mere spøjse medlemmer af den store familie af græskar og squash. Det særlige ved dem er, at frugtkødet er trevlet i mængder af lange strenge, der – når det er tilberedt – i udseende og konsistens minder meget om kogt spaghetti.

Det smager dog ikke som spaghetti, men har en behagelig mild og courgetteagtig smag, og det bruges normalt som man ellers ville bruge ris eller pasta. For de kulhydratforskrækkede er det et godt alternativ til spaghetti, men alle andre kan også sagtens med fornøjelse spise spaghetti squash. 

     NEWS   NEWS   NEWS  

Copenhagen---logo

Danske Nyheder   
Kabocha Squash 8 stk.
Kålrabi 8 stk.

Sultanas Druer fra Tyrkiet
Franske René Claude Blommer i 5 kg. ks.
Italienske Kaktusfigner