Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 32 2016

Sweet golden corn isolated on white background Majs stammer oprindeligt fra Sydamerika og tilhører græsfamilien. Den kom til Europa i 1500-tallet. Der findes forskellige sorter, hvor det er sukkermajsen vi bruger som grøntsag.

  Det var meningen at majs kun skulle bruges til dyrefoder, hvorimod den nu er endt med at blive en del af kulinariske køkkener verden rundt. Den modnes i perioden midt juli til midt oktober. Majs er super gode og kan nydes som snack eller som tilbehør.  Majs koges i ca. 5 minutter i letsaltet vand eller grilles med bladene på for at beskytte majsene. Tip : Hvis du vælger at grille din majs, kan du lægge den i blød med bladene på inden grillningen. Så holder den sig saftig efter tilberedning.

NEWS NEWS NEWS 

Copenhagen---logo

Fra Danmark :
Netmelon i 10 kg.ks.
Hokaido Græskar 8 stk.ks.

Svenske Kantareller