Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 17 2016

gule ostershatte Gul østershat er appetitvækkende at se på, men smagen minder meget om den grå, almindelige østershat. Steg den let i f.eks. en wokret eller med lidt hvidvin og brug den som tilbehør. Svampen forsvinder fuldstændig, hvis den ender i en traditionel sammenkogt ret.

 

snitbonner 4 Snitbønner har lange, flade og grønne bælge og som navnet siger er det normalt at man snitter dem op i mindre stykker. Snitbønner er altid knasende gode og du kan bruge dem i mange forskellige retter. De er hurtige at tilberede, eksempelvis i en varm pande med lidt bacon, løg og smør. Snitbønner er regnet som de mest aromatiske af alle bønner. De er sprøde, saftige og har en rigtig god smag. 

Set på Copenhagen Markets  :  
Kakifrugter fra Spanien