Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 16 2016

Asparges Groenne Asparges er kendt af ægypterne for 5000-6000 år siden. Den tilhører liljefamilien og blev tidligere anvendt som lægeplante. Grønne asparges har en kraftigere smag end de hvide, et større nærings indhold og er nemmere at tilberede. De indeholder en stor mængde af vitaminerne B6, folacin og C-vitamin. Desuden er de rige på kostfibre og er energifattige. Det ikke er ualmindeligt at høste asparges fra den samme plante helt op til 20-25 år.

     NEWS  NEWS  NEWS 

Copenhagen---logo

Fra Danmark  Flag DK uge 21
Rabarber og Radiser med top samt grov Spinat.

Østershatte fra Holland 1 kg. Gule eller pink farvet.
Pighatte 1 kg. fra Portugal.
Farvede Sølvbeder og Løg i bdt. fra Italien.
Mispel 8 kg. fra Spanien.