Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 9 2016

savoykaal xx  Savoykål hører til korsblomstfamilien og har derfor en stor del af sin historie til fælles med de øvrige hovedkål. Savoykål har først i de senere år vundet større udbredelse her i landet. De kendes på de bølgede og krusede blade. Den har en mildere kålsmag end de øvrige kåltyper. Savoykål er mere vinterhårdfør end hvidkål. Derfor kan den høstes senere end hvidkål. Savoykål er velegnet til råkost med gulerødder, appelsinsaft, snittede æbler, nødder og tørrede frugter. Snit f.eks. savoykål og brug den i stedet for hvidkål i coleslaw eller andre råkostsalater.

 

Set på Torvet
Treviso og Castelfranco salat og Ærter fra Italien
Hestebønner fra Spanien
Sharonfrugter fra Israel