Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 8 2016

ingefaer 2  Ingefær er hverken en frugt, grøntsag eller rod, men derimod er 'stængelknold' den rette betegnelse.

Det er en af de sundeste råvarer, der findes og noget af verdens ældste naturmedicin. Ingefær er blevet en gængs råvare i mange danske køkkener, og dens underfundige form, er blevet en fast medspiller i de fleste supermarkeders grøntafdelinger. I takt med årtiers asiatisk gastronomisk påvirkning har ingefær sneget sig ind på madhylderne, og den lille knold stammer da også fra Asien, hvor den første gang bliver omtalt i de ældste buddhistiske skrifter, der er flere tusinde år gamle. Ingefær har utrolig mange sundhedsmæssige fordele og har af samme årsag  været brugt til bl.a. medicin og madlavning  i flere århundreder. Det er desuden en meget alsidig plante, der kan anvendes i forskellige former. Både pulveriserede, tørrede, friske og som olie eller saft . 

Set på Torvet
Blå Radiser fra Frankrig
Padron Peber 2 kg. fra Marokko