Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 4 2016

GuerkemejeDenne uge tilbyder vi Økologisk Gurkemeje på tilbud. Gurkemejeplanten er i familie med ingefær, men den har en mildere mere blomstret smag.

Den vokser vildt i Sydøstasien, og er et meget brugt krydderi i Indien. Herhjemme kender vi den mest i tørret form, hvor den indgår i blandingskrydderiet karry og er med til at give den gule farve. Men den kan meget mere end det. Frisk gurkemeje er en stærk smagsgiver i det grønne køkken. Prøv dig frem med at bruge den ligesom du ville bruge frisk ingefær. Du kan f.eks. skrælle gurkemeje, hakke den fint og stege den sammen med spidskål og sesamfrø. Eller steg den sammen med søde kartofler og lad dens styrke spille sammen med sødmen i kartoflerne. Du kan også bruge roden i din juicemaskine sammen med eks. gulerødder og appelsin.              

banan skalotteloegBanan-skalotteløg dyrkes i stor udstrækning og bruges i mange køkkener. De lækre torpedo-formede løg, er nemme at skive i forhold til rullende runde løg. Bananskalotteløg er gode i alle retter, hvor man bruger løg. 

Set på Torvet

Broccoli-Asparges fra Albanien
Røde Spidskål fra Holland
Kirsebær 5 kg. fra Chile
Gule Blommer 5 kg. fra Sydafrika

De første danske Agurker er set på torvet  Flag DK uge 21