Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 48 2015

Romanesco webRomanesco kål  ligner en hypermoderne udgave af et blomkål.  Smukt neon grønt og med naturens ypperste symmetri. Romanesco er en krydsning mellem broccoli og blomkål og  har en rigtig god smag, lidt mildere og lidt sødere smag end dens nære slægtninge.

Knæk de fine buketter at stokken, og brug dem i salater – gerne med en yoghurtdressing. Eller skær romanescokålet i fine skiver, og bland med en god citrondressing og ristede mandler. Eller helt enkelt: giv romanesco en let tur i saltet vand, som ligger lige under kogepunktet. Tag det op og server med det samme, mens det er friskkogt. Giv smagen et ekstra pift med citronskal, olivenolie, friskkværnet peber og salt.

Set på Torvet
Fra Italien : Løvetand salat og Borettane løg
Fra Frankrig : Blå Kartofler
Nashi Pærer fra Kina 32 sik. pr. ks.
Diverse Chili peber fra Holland – Scorpion, Ghost, Carolina Reaper, Habanero og Jalapeno