Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 47 2015

Pak Choi roedePak Choy. Du kan næsten høre, at vi her er ude i det asiatiske køkken. Pak Choi  er en let og elegant bladgrøntsag.

Smagen minder lidt om den danske sølvbede, den er let bitter, sprød og har en let kålsmag. Denne røde udgave smager ikke synderligt anderledes end den grønne, men den er et fantastisk smukt indslag i køkkenet. Pak Choy anvendes meget i asiatiske wokretter og supper. Den skal blot tilberedes ganske kort og nænsomt, så den bevarer sin  farve og sprødhed. Brug den i wokken, i sautéer og supper. Kan også bruges skåret i tynde strimler i salat. 

Set på Torvet

Pigeon Æbler i 5 kg. ks.
Danske baby Aspargeskartofler, vaskede i 7 kg. ks.
Svesker og Abrikoser i vanilielage fra Frankrig. 5 kg. pr. ks.