Opbygningen af Rosenkål er fuldstændig som andre hovedkål, blot i miniature. Rosenkål smager formidabelt, når blot de tilberedes nænsomt. Rosenkål skal have bid. Når du skal gøre rosenkål klar, giver du dem et rent snit i enden og piller de yderste grove blade af. Rosenkål kan spises rå, fint skivet og vendt med f.eks. appelsinstykker, ristede rødder og skalotteløg. Husk en god kraftfuld dressing. Koger du dine rosenkål, skal de blot have 3 minutter, svinges i lidt olivenolie, krydres med salt og peber og dryppes med frisk citronsaft. Og så klæder det rosenkålens let bitre smag at få følgeskab af noget sødme, f.eks. honning eller fugtsaft.
Set på Torvet
Danske Kålrabi 10 kg.pr.ks. ( 7-9-stk.)
Danske Majroer 5 kg. pr. ks.
Doyenne Pærer 12 kg. fra Holland
Kaktusfigner 18.stk. fra Italien
Fra Holland, røde Habanero Chili i 2 kg. ks.