Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 43 2015

Physails Når man ser et Ananaskirsebær, kan man være i tvivl om, hvad det er. En lille lampeskærm af pergament eller en lygte af rispapir. I den skrøbelige indpakning gemmes et sødt og syrligt bær, der smager som en blanding af ananas, passionsfrugt og tomat. Hylsteret er naturens eget værk og beskytter frugten, mens den vokser. Når frugten er plukket, har hylsteret ingen betydning. Ananaskirsebær kan spises, som de er, eller bruges til frugtsalat, marmelade, frugttærte og som cocktailbær i drinks.

Roede Raja kartofler 1 Økologiske Raja kartoflerne er nærmest på linje med gulerødderne blevet et kendemærke for Søris. De er røde i skallen og gule i kødet. De er fortrinlige til at bage, stege eller bruge til kartoffelmos.
Flæk dem på langs og vend dem i olivenolie, hvidløg, evt. rosmarin og citronskal. Bland med andre rodfrugter og giv dem 220 grader i ovnen i 40 – 60 min alt efter størrelse.

Set på Torvet 
NY HØST af  Hassel og Valnødder
NY HØST af tørrede Figner fra Tyrkiet