Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 42 2015

Soede kartofler 5Søde kartofler – eller Batater som de også hedder – er fulde af gode næringsstoffer og kan tilberedes på mange måder. Sød kartoffel er oprindelig fra den nordvestlige del af Sydamerika, og der er fundet spor efter den i Peru, der stammer helt tilbage fra 8.000 år før vores tidsregning. Herfra er den blevet spredt til andre dele af verden af spanske og portugisiske opdagelsesrejsende. Batater er uregelmæssige, langformede knolde på størrelse med almindelige kartofler. Skrællen er lys brunlig eller rødlig. Kødet er lyst eller gulligt. Smagen er sød og nøddeagtig. 

Snittet kålmix indeholder snittet Palmekål, snittet Spidskål og snittet Grønkål. Indholdet er skyllet og klar til brug. Ideelt til wok retter, stuvninger og råkostsalater.       

Set på Torvet
Rød Grønkål på stokke
Røde og hvide Perleløg fra Holland i 5 kg. sække
De første Marisol Clementiner fra Spanien er kommet
Gule Kiwi fra Italien
Kastanier 5 kg. fra Frankrig