Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 33 2015

Vandmelon 1I Danmark er vandmelonen en af de mest kendte eksotiske frugter. Oprindelig stammer den fra Afrika. De vilde vandmeloner er stadig livsvigtige for nomaderne, når de færdes i den knastørre Kalahari Ørken.  Planten trives bedst med masser af sol, så ved Middelhavet er klimaet perfekt til vandmeloner.

Vandmelonerne vokser på en klatrende plante, hvis rødder ligger lige under overfladen. Planten er et-årig og dør automatisk, når der bliver koldt. Smagen er mild og svagt sødlig. Sukkerindholdet er lavere end hos ægte meloner. Den sødeste smag findes som hovedregel i centrum af frugten. Smagen træder allerbedst frem, hvis frugten er afkølet. Banker man let på vandmelonens skal, giver den en rungende lyd, når den er moden.

Set på Torvet 

Danske Netmeloner
Hvide Ribs fra Holland

ÆBLER – NY HØST  – fra på fredag
Prime Rouge og Royal Gala

Royal-Gala-Apple_4 Royal-Gala-Apple_4 Royal-Gala-Apple_4 Royal-Gala-Apple_4 Royal-Gala-Apple_4