Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 32 2015

knoldselleri m top uge 31Lad dig ikke afskrække af knoldselleriens grove ydre og markante smag. Selleri har været dyrket i århundreder, og der er masser af muligheder for delikat mad – også i det finere køkken. Den kan bages i ovn sammen med andre rodfrugter, strimles til wokken, kommes i gryderetter og supper eller blandes i en skøn rodfrugtmos.

Dampede selleristave er dejligt tilbehør til fisk. Prøv at gratinere en skive med gedeost eller vend fint strimlet selleri med en honning- og sennepsdressing, soltørret tomat, persille og ristede bacontern. Får du en selleri med top, så brug de friske blade som grønt drys.

 

Set på Torvet 
Fra Danmark  Danmark
Drueagurker, Grønkål og Kålrabi

Skærmdild fra Sverige Sverige 2